Thuis

NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED Fabrieksreis

Certificaat
China NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED certificaten
China NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED certificaten
Klantenoverzichten
Zeer tevreden wij werken met uw bedrijf samen, hoog - kwaliteit, snelle levertijd, en de zeer goede dienst.

—— Filipe Augusto.Marcelo

Wij stellen altijd met uw dienst en producten, zeker om een oude samenwerking tussen ons te hebben tevreden.

—— Eric Charles

Uw bedrijfoem dienst is zeer goed!

—— Pham Huu Thang

uw kabel materiële zeer aardige kwaliteit

—— Abdule

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Het nieuwe Licht begrijpt echt de waarde van prestaties aan de kabels van elk vezelflard in gehele lijn. Elke kabel het Nieuwe Licht verstrekt moet programmering en een uitgebreide reeks platformdiagnostische tests doornemen om zijn prestaties te bewijzen.

  In ons testcentrum, geven wij van elk detail van personeel aan faciliteit-professioneel opgeleid personeel en gevorderde testfaciliteiten, om onze klanten te verzekeren om de kabels met superieure kwaliteit te ontvangen.

   

  NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 0

   

  NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 1

   

 • OEM / ODM

  Het nieuwe Licht biedt de uitvoerigste selectie van vezel optische producten aan klanten in de verschillende industrieën aan en professionele technologiesteun met bijna tien jaar ervarings.
  Als vezel optische professionele verkoper, kunnen wij productielijn, proces opleiding en volledige procesdocumenten voor Flardkoord, Vlecht en Vezelstomp volgens de eisen van de klant voor de beste oplossing verstrekken.

  Met jaren ervaringen in de vezel optische industrie, is onze fabriek volledig uitgerust meer dan 2000 vierkante meters en meer dan 15 niet stofproductielijnen. Ongeveer 200 goedgetrainde personeelsleden en ingenieurs dragen tot onze trotse producten bij. Wij hebben 5 productielijnen voor vezel optische kabel, 2 lopende band van de hoge normmpo/mtp verbindingsdraad, 8 productielijnen voor standaardverbindingsdraad.

  NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 0

   

  Onze hoofdproducten zijn: Optische Vezelschakelaar, Vezelkabel, Fibra Patchcord, Vezeladapter, Vezelwdm, PLC Splitser en ander optisch passief basisapparaat. De nieuwe Lichte producten en solations worden wijd gebruikt op 4G/5G, Telecommunicatie, Data Center, Cloud Computing-de industrie en andere gebieden

  NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 1

 • R & D

  De NIEUWE LICHTE BEPERKTE OPTICAtechnologie is de het apparatenoem/odm van de wereld belangrijke passitical fabrikant die in R&D in dienst neemt, veroorzakend, op de markt brengend en verlenend de dienst van vezel optische producten.
  Het nieuwe Licht heeft lang aangehangen het concept Uitstekende kwaliteit vervaardigend“ en streeft internationaal concurrerend in de optische communicatie industrie te zijn ernaar. Het wijdt zich aan het worden een fabrikant van optische passieve apparaten die de ontwikkeling van scherp-randtechnologieën leiden in de industrie, en neemt het als eer om de diensten te verlenen aan globale gegevensgebruikers en waarde voor de industrie en de maatschappij tot stand te brengen.

  NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 0

  NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 1

  NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 2

   

   

Contactgegevens
NEW LIGHT OPTICS TECHNOLOGY LIMITED

Contactpersoon: Mrs. Alice

Tel.: 0086-13534063703

Fax: 00-86-85242074

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)